Shopping

I wish my outfit looked like that

Siden det ikke er stor variasjon mellom antrekkene mine fra dag til dag, må jeg poste et slikt inlegg. I wish my outfit looked like that.

Bukse fra Topshop, T-skjorte fra Ginatricot, veske fra Asos.com, sko fra Jeffrey Campbell. 

- Jenny

Blue velvet

ELSKER REKLAMEN FOR H&M som Lana Del Rey fronter! Man kan laste ned sangen på spotify, så her går den nonstop!

                                                 - Jenny

FOODBAG

Å ha maten i plastposer eller papirposer er veldig enkelt, men ikke så miljøvennelig. Da er denne matbaggen helt super! Fikk den i posten her om dagen, og nå buker jeg den hver dag. Man kan til og med vaske den i oppvaskmaskinen. Du får kjøpt den her HER.

- Jenny

Versace for H&M Cruise collection

Versace kommer med enda en kolleksjon for H&M. Denne heter "Cruise collection", og er en veldig  sommerlig kolleksjon med badetøy, topper, bukser og korte kjoler. Kolleksjonen er veldig elegant og feminin. Bikiniene syns jeg er veldig fine! Det er utrolig kule bilder og filmer fra kolleksjonen, med Abbey Lee Kershaw som modell. Man kan kjøpe det på nettet fra og med 19. januar

- Jenny

I love H&M

 

H&M har i mange år hatt gjestedesignere som har laget kolleksjoner for dem. Det har vært Stella Mcartney, ,Mathew Williamson, Jimmy Choo og fler.

Vinteren 2010 ble jeg veldig imponert over kolleksjonen til Lanvin. Alt fra kolleksjonen var så kult! Jeg digger spesielt alle de fantastiske kjolene!  

 

 

 
 

Men 17. november 2011 kom kolleksjonen til Versace for H&M ut!   

 

 

 

 Jeg  elsker  alt  fra  denne  kolleksjonen  også! Denne  gangen  liker  jeg spesielt anntrekkene  med forskjellige mønstre: 

 

  
Klærne fra kolleksjonen til versace selges på nettet og i utvalgte H&M butikker.

 

- jenny  

 

 

 

hits