Kreativitet

V.E.S.T

KIKKET LITT I KLESSKAPET i sta for å se om jeg fant noe jeg ikke bruker lenger som jeg kunne gjøre en liten "makeover" på. Fant en jakke som jeg ikke har brukt på evigheter. Jeg syntes vest er veldig kult så jeg tenkte "hvorfor ikke?". Og ikke akkuat store jobben var det heller. Jeg må si at skinnvester er mye kulere, men jeg er så glad i skinnjakkene mine at jeg ikke kan klippe av ermene på noen av de.  Vell, jeg kan jo kjøpe en i fremtiden. Apropos, fått meg en ny skinnjakke som jeg kan vise dere en annen dag. 

Superkule Leandra Medine i en superkul vest.

- Jenny

to cool for school

Da er det første desember! Jeg har ikke så veldig julefølelse, men jeg tror det kommer snart. Gleder meg i hvertfall veldig til jul! 

 

I blant blir skolen veldig kjedelig, så i dag tegnet jeg litt sko i naturfagstimen. Det er høye sko, med trehel. Jeg fikk MAG i julekalenderen i dag, digger sidene om Jenny Skavlan. 

 Søndagskjolen

Her er resultatet av kjolen, etter at jeg lagde splitt i den. 

 - Jenny

gulvlang, svart, langermet kjole+splitt

Heihei! Jeg planlegger å ordne litt på en kjole jeg har hatt i skapet. Jeg har blitt veldig inspirert av splittkjoler og splittskjørt, spesielt av kolleksjonen til Jenny Skavlan for Bikbok. Jeg tenkte å lage en splitt i en gulvlang, svart, langermet kjole. Så jeg legger kanskje ut bilde av kjolen etterpå. Det er ikke akkurat en veldig stor jobb, så jeg blir nok ferdig snart. 

 - Jenny

hits