random

ELIN KLING FOR GUESS BY MARCIANOSVENSKE ELIN KLING ER EN AV favorittbloggene mine. Hun er den eneste bloggeren som noen gang har laget en gjestekolleksjon for H&M, og nå har hun laget en kolleksjon for GUESS BY MARCIANO. Jeg er utrolig imponert! Prislappen er selvfølgelig veldig høy, men jeg har fått masse inspirasjon fra den! Flere bilder HER bloggen hennes HER. 

(bilder hentet fra bloggen hennes, og ekformarciano.com)


- Jenny

LANA

Som sagt så digger jeg Lana Del Rey. Stemmen, stilen, alt! Jeg blir aldri lei albumet hennes, men må si at det var en hyggelig overaskelse at hun har kommet med ny singel. Nydelig sang. 

- Jenny

EAT. SLEEP. BLOG.

Lite blogging, mye lekser. 

Jeg er tilbake i morgen! 

- Jenny 

OPPDATERING I KLESSKAPET

Jakke fra Bikbok

- Jenny

Fashionary

Tipset fikk jeg fra Jenny Skavlan sin blogg. Det er en side som heter www.fashionary.org som selger noen helt fantastiske bøker for alle som liker å tegne ned klær og tilbehør. Boka er ett leksikon om hvordan man kan designe og sy sine egne klær. Boka innholder også all verdens kjente designere, lister over moteukene, materialer, detaljer på klær, tilbehør og ferdigtegnede dukker som man kan tegne klær på. Jeg bestilte to bøker; en A4 og en A5. Jeg må si jeg virkelig har hatt mye glede av disse bøkene de siste dagene. - Jenny

Min CASIOklokke

- Jenny

Nyttårsaften

Nå gjør jeg meg klar til nyttårsaften. Jeg skal ha på meg en glitterkjole som jeg bruker som en genser, med Jenny Skavlan splittskjørtet. Godt nytt år alle sammen! 

- Jenny


Jenny Penny

Skjørt 349 kr

Smykke 129 kr

 

- Jenny

Torsdag

- Jenny

alle fugler små de er, kommer nå tilbake

 

 - Jenny

early bird


Klokke fra MANGO, solbriller fra Ray ban, smykke fra Oasis.

-Jenny 
Det er lørdag! - Jenny

 

hits