THELABEL

Takk for meg!

Hei alle sammen! Nå har jeg blogget i over et år, og det har vært utrolig gøy! Jeg må desverre legge ned bloggen en stund pga jeg må konsentrere meg om skolen. Jeg har bestemt meg for å starte å blogge om ca et halvt år, men det kan godt hende at jeg starter tidligere. Gleder meg masse allerede! Setter utrolig pris på alle de fine kommentarene og tilbakemeldingene jeg har fått av leserne mine! Tusen takk for at dere har lest bloggen min! Ses til neste år!

- Jenny

PS: Følg meg på instagram THE_LABEL

Spikes bra

Bilder fra www.weheartit.com

Synes Spikes bra er utrolig kult! Fikk tipset fra bloggen til en vennine av meg Felicia. Antrekket blir veldig rocka, og jeg vurderer sterkt å kjøpe det! . 

Hva synes du? 

- Jenny

Outfits høst 2012- Jenny

Skappel genseren

Har begynt å strikke Skappel genseren. Lager genseren først og fremst til et skoleprosjekt, men skal selvfølgelig bruke den masse. Syns Skappel genseren er dødsfin, så gleder meg til den blir ferdig!


Noen andre som strikker Skappel genseren? 

- Jenny

Blufly closet confessions

DIGGER DE GANGENE jeg har tid til å se på litt små moteklipp på nettet. På videoen ser dere klesskapet til Leandra Medine, jenta bak bloggen Manrepeller.com. Hvis dere søker på Blufly closet på youtube, kommer det mange flere videoer. 

- Jenny

I WANT

TROR JEG BARE MÅ slutte å se på klær på nettet. Får lyst til å oppdatere hele klesskapet! Over ser dere noen vinterplagg. Jakke og skjerf fra Zara, og lue fra Gintricot. 

- Jenny

YOU NEED THE FASHION SHOWER
4.oktober slipper vogue redaktøren Anna Dello Russo ut accessories kolleksjonen sin for H&M. Det er en veldig crazy, men også dødsfet kolleksjon. Anna Dello Russo er kjent for sin vågale stil, så det kom ikke som en overaskelse at kolleksjonen hennes også er det. Alt falt ikke helt i min smak, men kanskje disse øredobbene blir med meg hjem en dag? 
- Jenny

 

 

 

KAOS

ETTER Å HA RYDDET ROMMET mitt for tiende gang denne uka, prøver å få litt mer orden. Jeg roter alltid inni klesskapet mitt, og alt blir bare kaos. Nå har jeg satt et klesstativ på rommet, der jeg henge opp de klærne jeg bruker mest for tiden, eller skal for eksempel ha på meg neste dag. Håper det hjelper! 

- Jenny

Mørke dager

Nå blir det bare mørkere og mørkere ute. 

- Jenny

HAPPY HAPPY WEEKEND

Høydepunkter fra helgen: Is, lesepause, kosegenser og bra musikk. 

- Jenny

SLEEP
FRESH MORNING

MÅ BARE SI I FRA OM at jeg ikke får blogget noe i dag. Har matteprøve og nynorskinnlevering i morgen.

Slenger bare på et bilde jeg la ut på instagram til morgen i dag. Er et skikkelig sovemenneske, så te er et must på morgenen. 

- Jenny

 

SNEAK PEEK- Jenny

GÅRSDAGENS

Bukse og sko fra Bikbok, topp fra Zara. 

- Jenny

 

bloggen

Forrige uke blogget jeg ikke bare lite, men veldig dårlig. Etter å ha vært ukens blogg ble jeg helt tom for ideer og energi. Jeg har hatt masse lesere selv om jeg nesten ikke blogget, og jeg vil ikke miste leserne mine. Jeg kjenner den følelsen av å gå inn på en blogg som nesten ikke blogger, veldig frustrerende! Nå som jeg går i tiende klasse må jeg satse fullt på skolen. Jeg kan rett og slett ikke blogge fire ganger om dagen, selv om jeg vil det. Så la oss si det sånn: Isteden for å blogge mange ganger hver dag, blir det ett eller to bra innlegg om dagen. Noen dager kan det hende at jeg ikke kan blogge pga lekser, skole, prøver, men da skal jeg si ifra! Jeg skal prøve å blogge jevnt, men nå vet dere at jeg ikke kan blogge så ofte som jeg jeg gjorde da jeg var ukens blogg. Håper dere fortsetter å lese bloggen min! Klem

MandagenTROR DET ER LIKE FØR jeg må pakke ned ballerinaskoene for en stund, og finne fram vinterstøvlene. 

- Jenny

YES PLEASEFOR MIN EGEN SIKKERHET burde jeg ikke titte innom Zara på nettet. Hjelp, det er så mye fint! Fant et antrekk som jeg bare har sååå lyst på. Antrekket ville passet perfekt til denne super fine leppestiften fra Mac. Håper den blir med meg hjem neste gang jeg skal til Oslo. 

- Jenny

Tirsdag

Phew.. Merker det er stressende å begynne på skolen igjen. Unnskyld for dårlig blogging de siste dagene , men jeg må velge skole og lekser før blogging. Det er utrolig kipt, men jeg har ikke noe valg. 

Uansett...  Bilde over er meg i en kjole fra Ginatricot. Savner sommeren allarede! 

- Jenny

COPYCAT Isabel Marant

 

Isabel marant fall winter 2012. Kjole 399 kr og belte 199 kr, begge fra Bikbok. Isabel Marant fall winter 2012. Skjorte 299 kr fra Cubus. 

- jenny

THE LABEL

Ikke alle, men de fleste av mine outfit på bloggen. Høsten 2011-våren 2012.

Hvilket outfit liker dere best? 

- Jenny

Flowers in Black´n White


DETTE VAR NEON BILDER jeg har hatt i utkast en stund. Bedre sent enn aldri! 

- Jenny

 

Let´s take a walk- Jenny


DAGENS
Alt fra BIkbok. 

- Jenny

TUSEN TAKK!


OJ, OJ, OJ! NÅ ER JEG HELT I HUNDRE!!! Tusen Tusen takk for alle de fine kommentarene, og at det har vært så mange innom bloggen min! Dette har vært så gøy! Bloggen betyr veldig mye for meg, så dette setter jeg stoooor pris på!  Som jeg sa tidligere: Hvis dere har lyst kan dere jo kanskje like det innlegget dere liker best på bloggen? Eller så hadde jeg også satt stor pris på hvis dere publiserte bloggen på facebook. Håper dere blir med meg videre! Tusen takk!

MØRKE NYANSERETTER Å HA TITTET I COSTUME har jeg fått masse idéer til outfits. En av høstens tendenser er å kle seg med sort på sort og gjerne med masse skinn. Ikke bare skinntights, men jakke også. Jeg fikk litt bakoversveis når jeg så det, men så tenkte jeg: Hvorfor ikke? Jeg prøvde meg på en ganske enkel variant. Skinnbukse fra Bikbok, sort topp fra Zara, gammel skinnjakke fra H&M. Jeg syns det ble kult, men tror ikke det blir denne trenden dere ser meg mest i til høsten.  

- Jenny

 

 

On the road
Shorts Bikbok Smykke, topp, sko Zara

- Jenny 

LESEPAUSE

LESEPAUSER I MOTEBLADER i er min meditasjon. Da får jeg slappet av ordentlig, og oppdatert hjernen med mote. Akkurat nå leser jeg i et helt ferskt Costume. Det er yndlingbladet mitt, og jeg anbefaler alle dere som vil lese om BARE mote å velge Costume. Jeg leser også det svenske motebladet Styleby. Det er den svenske motebloggeren Elin Kling som står bak bladet. Får ikke nok av bloggen hennes, så da måtte jeg bare kjøpe bladet også. 

Leser du noen av disse bladene? 

- Jenny

STOP CALLINGSkjorte Bikbok Sko Zara Solbriller Ginatricot Skjørt et gammelt skjerf jeg sydde om.

Hva syns dere om bildene? Likte dere mitt outfit? 

- Jenny

Hello helloNÅ LASTER JEG OPP NOEN BILDER fra i stad. Bare vent noen få minutter så legger jeg de ut på bloggen. 

- Jenny

FOLLOW ME

VIL DU SE ENDA FLERE BILDER som jeg poster? Følg meg på instagram! Navnet er the_label. Hvis dere har lyst kan dere jo også kanskje like the label på facebook? Legg meg til som venn på blogg.no også, bare søk på THELABEL. Også vil jeg spørre dere om en ting til. Kan dere trykke på likernappen under et av innleggene dere liker best på bloggen min? Det hadde vært supert! Jeg er så utrolig takknemlig for alle de fine kommentarene på bloggen nå, og at det har vært så mange som har vært å sett på bloggen! Er helt i hundre nå! Tusen takk!!!

- Jenny

HØSTFARGER
Topp og sko Zara Bukse og veske Bikbok Solbriller Ray Ban

NÅ KAN HØSTEN BARE KOMME for min del, for nå kler jeg meg nesten bare i høstfarger. 

Hva syns dere om antrekket mitt? Har dere noen klær klare til høsten? 

- Jenny

Alt i ett


JEG KJØPE MEG DENNEl lille vesken fra Bikbok her om dagen. Vet ikke helt om jeg skal kalle det en veske eller lommebok, men smart er den i hvertfall! Jeg får plass til akkurat det jeg trenger til en tur til byen. Penger, mobil, sminke og nøkkler. Denne var mitt i blinken.
Hva syns dere om den? 

- Jenny

WAIT FOR ME

Bukse Bikbok Jakke Vintage Sko Bianco Topp Bikbok

JEG OG EN VENNINE TOK EN DEL BILDER i stad av anntrekket mitt. Jeg ville vise dere litt hvordan jeg vil style den nye buksen min. Kommer også noen andre innlegg med buksa i morgen. Digger den! 

Hva syns dere om bildene? Likte dere mitt outfit? 

- Jenny 

MY BUNNY

DIGGER DET NYE dekselet til mobilen min fra Glitter. De har sykt mange kule deksler der! AWESOME! 

- Jenny

MINIMALISME

DET BLIR GANSKE MINIMALISTISK når hele antrekket er svart. Alt blir mye bedre med litt detaljer. Har på meg solbriller og armbånd fra Bikbok, sko og veske fra Zara. Skinnbuksen er fra Bikbok, og toppen er fra Zara.  

Bilder tatt av Kristine

Hva syns dere om antrekket? 

- Jenny 

OPPDATERING I KLESSKAPETSKJORTEN PÅ BILDET HAR JEG SIKLET på kjempe lenge! Syntes den er superfin. Fra Bikbok 349 kr. Buksen er også fra Bikbok 199 kr. Har sett lignene bukser andre steder. Fargen på buksa er veldig inn nå for tiden. Passer kjempe fint til høsten. 

Likte dere klærna? 

- Jenny

DAGENS

HEEY! NÅ SITTER JEG OG EN VENNINNE PÅ WAYNE´S COFEE. Skal kjøpe litt stæsh, så legger ut bilde i kveld. 

- Jenny

WALK THE STREET


Jakke Jenny Skavlan by bikbok Sko Whitney Port by Bikbok Bukse Bikbok Skjerf brukt som hårbånd H&M T-skjorte Vintage

God morgen alle sammen! Bildene i innlegget er fra en tur i byen for ikke så alt for lenge siden. 

likte dere bildene? Hva syns dere om mitt outfit? 

- Jenny

Y E S

PRØVER Å NYTE DE SISTE TIMENE FØR skolestart. Hatt en utrolig fin sommerferie, synd at den er over. Men hey! Jeg skal være ukens blogger på blogg.no! Jippi! Gleder meg!!!

- Jenny

PASSION FOR FASHION


ET ANNET SPØRSMÅL JEG FIKK HER OM DAGEN var om jeg kunne legge ut bloggene jeg leser. Jeg leser nesten bare moteblogger, men jeg titter også ofte innom hverdagsbloggene til folk jeg kjenner. Det går ikke en dag uten at jeg leser motebloggene http://stylebykling.nowmanifest.com, http://www.fashiontoast.com og http://camillapihl.no/. Disse bloggene får jeg masse inspirasjon fra, og jeg blir alltid like inponert. Jeg klarer heller ikke å la være å gå innom minmote.no og MinmoteSonia sin blogg. Jeg leser også noen andre motebloggere. Noen av disse vet dere sikkert om fra før av. Her er de: http://www.manrepeller.com/  http://ulrikkelund.com  http://www.froufrouu.com/  http://stylebykling.nowmanifest.com  http://www.ingridholm.no/  http://www.stylebubble.co.uk/. Håper dere liker de! 

- Jenny

 

IT´S ALL IN THE DETAILS


SOM MANGE ANDRE har jeg nå satt nagler på en av skjortene mine. Satt 16 små nagler på lommen på skjorta. Det var superlett! 

Hva syns dere? Har dere også satt nagler på noe? 

- Jenny

MY NAIL POLISH COLLECTIONFIKK ET SPØRSMÅL for ikke så lenge siden, om jeg kunne legge ut neglelakkkolleksjonen min. Det er noen fra Essie, Deborah Lippmann og noen fra Chanel. Ellers er de fleste fra H&M og Ginatricot. 

- Jenny

TULIPANTOPP


TULIPANTOPPEN HAR VÆRT EN AV SOMMERENS største it-plagg. Her er hvordan jeg har stylet den. Til fest og hverdag. 

 

Hvem av antrekkene liker dere best?

- Jenny

MY NEW BRACELET

JEG PLUKKET MED MEG DENNE GODSAKEN hjem fra Bikbok her om dagen. Elsker detaljene og at den er så enkel. Det andre armbåndet som jeg har på er også fra Bikbok. Har blitt utrolig glad i det, men nå har det blitt veldig slitt, så kan ikke bruke det lenger. Skal se om jeg får tak i ett nytt. 


- Jenny

Dagens
Shorts og skjorte fra H&M.

- Jenny

LEO LEGS


- Jenny

 

DAGENS

NÅ HAR JEG GRODD MEG FAST i denne superkule T-skjorten. Arvet den av søsteren min når jeg var i Oslo, så jeg er ikke sikker på hvor den er fra. Resten av mitt outfit består av bukse fra Bikbok, belte fra H&M, smykke fra Zara. Uansett. Jeg tilbringer dagen hos en vennine, og på det øverste bilde kan dere se vesken hennes(som jeg er så sjalu på!) fra Bikbok. Jeg vil også bare fortelle dere at designet på bloggn er litt ødelagt for tiden. Men jeg er på sporet til å fikse det straks. 

- Jenny

 

OPPDATERER

OPPDATERER BLOGGEN med noen bilder om noen få minutter. 

- Jenny

LORD VOLDEMORTHAHAHA... BLIR BARE SÅ GLAD av å se på denne geniale trøya. Tror de selger den på noen sider på nettet. Øverst på ønskelisten!  

- Jenny

OH LA LA CHERIE


HVITT PÅ HVITT... funker alltid. 

- jenny

HAPPY WEEKEND
MERKER IKKE AT DET ER helg. Men jeg måtte bare publisere dette bilde. 

- Jenny

 

OSLO


HATT FIRE FINE DAGER I OSLO, men i morgen drar jeg hjem igjen. Håper det blir noe mer blogging fra meg de neste dagene. Har forsatt noen kule måter å lakke neglene som jeg må vise dere. Legger det ut i kveld. 

- Jenny

IT´S ALL ABOUT THE DETAILSHar oppdaget en helt genial ting. Lakken til venstre på bilde over er fra Essie, og gjør at fargen på neglelakken blir mattet ned. På bilde under ser dere hvordan neglene var først. Så la jeg på et lag med den magiske lakken, og så blir fargen på neglakken mattet ned(se på det siste bilde).

Ser dere forskjellen? Hva syns dere? 

- Jenny

NAILPOLISH
DA ER JEG NESTEN FERDIG MED Å LAKKE neglene mine. Nå har jeg sittet her i fire timer å lakket dem på alle slags måter. Legger ut bilder når jeg er ferdig. 

- Jenny

S O L A
DISSE BILDENE ble tatt før jeg ble forkjølet. Det er derfor jeg ikke blogget i går, og jeg tror jeg må sette av de neste dagene til å være syk. 
I morra drar jeg til Oslo til søstrene mine, som betyr: Mye blogging! Jippi! Vell, vi snakkes senere. Ha det fint ute i sola da! 

- Jenny 

HAPPY WEEKEND
DET ER FERIE UANSETT.MEN... GOD HELG!

- Jenny

Dagen før i gårENKELT ANNTREKK, MEN TILBEHØRENE gjør det hele litt bedre. Skinnbukse, armbånd og T-skjorte fra Bikbok, veske fra Zara. 

- Jenny

Slottsfjellfestivalen 2012 dag 3

SIST MEN IKKE MISNST dag 3 på slottsfjell. Det var den beste dagen, for da var det både Mikhael Paskalev og Lissie som jeg hadde gledet meg mest til. Jeg hadde ingen peiling på hva jeg skulle ha på, men det endte med den samme shortsen fra dag 2 og en oversized genser.  Og Hunterstøvlene var selvfølgelig på føttene mine. Trengte det lille ekstra, så jeg kjøpte meg en liten blomstekrans på fjellet. 

- Jenny

Blomster små
DET VAR VELDIG MANGE JENTER på slottsfjellfestivalen som hadde en slik krans i håret. Dag 3 kjøpte jeg meg en krans som jeg kunne ha på hode mitt resten av kvelden. Denne kommer jeg til å bruke mye! 

- Jenny 

Slottsfjellfestivalen 2012 dag 2


TROR JEG ALDRI HAR FØLT MEG SÅ KUL! Stor rosekrans på hode og søle helt opp til knærne.

- Jenny

Ready to goBilde fra fredag, dag 2 på slottsfjell. Avklipt bukse fra Cubus, topp fra Zara, og belte fra H&M. Flere bilder kommer senere.

- Jenny

 

Rosaroser
MED MASSE TÅLMODIGHET klarte jeg å sette sammen en roserans av mange falske roser. Resultatet ble akkurat som jeg ville ha den. 

- Jenny

Slottsfjellfestivalen 2012 dag 1

HADDE EN VELDIG MORSOM DAG i går! Hadde på meg hunterstøvler og blondekjole fra Bikbok. Når det var litt kjørlig tok jeg en stor genser over. Nå er jeg klar for å reise på dag 2. Drar litt senere i dag etter som at det ikke er så fristene å stå i øs pøs regn.

- Jenny

DipdyeGårsdagens


- Jenny

E.N.D.E.L.I.GENDELIG HAR JEG FÅTT TAK I LEOPARDBUKSEN FRA BIKBOK. Har ønsket meg den mer og mer, har hatt sjansen sånn ca 1000 ganger før, men når jeg har bestemt meg for å kjøpe den, er den utsolgt. I dag fikk jeg endelig tak i den. S.U.P.E.R.F.O.R.N.Ø.Y.D

Hva syns dere? 

- Jenny 

Hvor kult?

DEBORAH LIPPMANN SINE NEGLELAKKER VAR SØTE,  CAVIAR MANICURE ER DØDSFETT! En neglelakk fra Ciate som heter Caviar Manicure, er en pakke med neglelakk og bittesmå pæler som du strør på neglelakken. Sjekk det ut. Dette vil jeg ha! Hva syns dere? 

- Jenny

L.O.V.E
Disse dødskule sandalene er fra H&M, og koster bare 199 kr. Vesken er fra Zara, og koster 559 kr. NYDELIG!

- Jenny 

Bling bling til håretFra H&M, 29 kr. 

- Jenny

Dagens


Skjørt fra Lee, og skjorte fra zara.

- Jenny

RingRing

Ringer fra Bikbok. 

- Jenny 

VOGUE august 2012 Emma StoneWOW! Elsker Emma Stone på Coveret av Vogue! 

- Jenny

M.I.N.I.M.A.L.I.S.T.I.S.K

L.O.V.E

- Jenny

Black and white

SEE YOU LATER, ALLIGATORS!

- Jenny 

BlåveisJakke fra bikbok, 199 kr.


- Jenny

SEE YOU LATER, ALLIGATORS!KJØRER HVITT PÅ HVITT FRA BIKBOK. 

Skal være på båttur fra i dag til fredag. Er ikke sikker på om jeg får blogget, men skal prøve! 

SEE YOU LATER, ALLIGATORS!

- Jenny 

Ny jakke

Ny jakke. Nytt outfit. Ny dag. Jakke fra Zara. 

- Jenny

Dette vil jeg ha- NÅ!
HAR BARE SÅ LYST PÅ DENNE HÅRBØYLEN fra www.asos.com. Tror ikke jeg har tid eller tålmodighet til å lage en rosekrans selv. 

- Jenny 

Sommer

EN FIN START PÅ FERIEN er å oppdatere sminkepungen. Jeg har veldig lyst på en fin hud i sommer. Takket være The Body Shop har jeg nå kjøpt meg noen bra produkter til huden. 

- Jenny

Lørdagsgodt

inspirasjon


Også hører man på Lana Del Rey sine sanger, og beundrer hennes stil og skjønnhet. 

- Jenny

God morgen Oslo!

HERLIG Å VÅKNE OPP til Norges kuleste by. 

- Jenny

JENNY FROM THE BLOCK

 

- Jenny 

 

WorkingNÅ HAR JEG OPPDATERT hjernen min med mote. 

-Jenny 

Dagens

HAR BLITT VELDIG GLAD i denne skinnbuksen fra Bikbok. 

Inspirasjon.

- Jenny 

Utkast

DISSE BILDENE har vært i utkast i tre uker nå. Bedre sent enn aldri. 

- Jenny 

 

I GÅR

MITT OUTFIT I GÅR. Alt fra Bikbok. 

- Jenny

Oppdateringer

JEG KJØPTE MEG DISSE TOPPENE på Bikbok +en del andre basic ting. 

- Jenny 

HVITE BUKSER

Sååå.... DET VAR DETTE 50 % SALGET på bikbok, som jeg ikke klarte å la være å dra på. Skaffet meg en hvit bukse, noe som jeg syns er utrolig kult! Skaffet meg også noen andre klær for en billig penge. Legger ut bilde i morgen. I LOVE BIKBOK. 

- Jenny  

I DAG


Genser og smykke fra Bikbok.

- Jenny 

FOLLOW ME

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM. jennyfromtheblock88

HELGEN

DA ER HELGEN OVER om noen timer. Dette var noen bilder som ble tatt. 

- Jenny 

Søndagsskjorten

HAR FORELSKET MEG i denne skjorten fra Zara. 

- Jenny 

Oppdateringer

NOEN NYE OPPDATERINGER I KLESSKAPET. Skal legge ut bilder så fort jeg kan! Skal bare ta bilder av dem først. Så hold dere oppdatert!

- Jenny

God morgen!

GOD MORGEN ALLE SAMMEN! Har på meg oversized genser fra Monki og bukse fra Pieces. 

- Jenny

010612Topp og skjørt fra Ginatricot, sko fra Bikbok.Smykke kjøpt i Barcelona.

- Jenny

SmakebitOKEI, SÅ JEG HAR NOEN BILDER fra mitt outfit i dag. Mens jeg laster de ned, kan dere se denne smakebiten. 

- Jenny 

Oppdatering i klesskapetGenser fra H&M, 149 kr.

- Jenny 

OsloSmykke, sko og hatt fra Bikbok, genser fra Monki, og kjole fra Zara. 

- Jenny

I GÅRHER SER DERE MEG i en avklipt bukse fra Cubus. Genseren er fra Monki og sko fra Bikbok. 

- Jenny 

SOLA

- Jenny

kveldenOUTFIT FRA KVELDEN. Bukse fra Zara, genser fra Monki, sko fra Bikbok. 

- Jenny 

hits